Nu slår jag upp portarna..

.. för min nydesignade blogg :) Anledningen till att jag igen bytte bloggdomän igen är för att jag blev trött på att inte förstå hur kodmallen för blogspot fungerade då jag försöker designa om, så jag tog ett säkert kort och föll tillbaka på blogg.se där jag kan koderna! Vad tycker ni då? Bloggen är väl inte riktigt klar än, men så gott som men jag mottager gärna synpunkter. Tack! Nog om det..

Idag lever jag loppan här hemma. Det är bara jag och Alicia hemma och lillstrumpan sover. Björne är ute med sitt jobb. Men jag måste erkänna att det är lite småtomt att sitta här själv. Alltid när Björn är borta så sitter jag vid datorn, min vän :)

I Tisdags började ju min sista praktik och jag vill aldrig sluta och längtar så mycket tills på måndag när jag ska dit igen. Nästa vecka blir långvecka med 8-17 varje dag men det gör mig ingenting för jag trivs så bra. Dock är det trist att jag inte får träffa Alicia så mycket på dagarna eftersom hon går och lägger sig redan vid 18-tiden.

Jag ska ta och beställa lite kläder till Alicia nu. Lämna gärna en kommentar, är lite nyfiken på vilka som läser min blogg :)
RSS 2.0