Fredag..

.. och sista dagen på praktiken. Ska bara dit på ett "möte" med min handledare och lärare för slutbedömning idag.
Känns supertråkigt att lämna då jag trivs så enormt bra men kommer ju att komma tillbaka med lön, o det är ju fint. Dessutom känns det aptråkigt att gå tillbaka till skolan, dock är det bara 3 veckor kvar sen examen men ändå..

Fortfarande lika trött, somnade halv 7 igår och sov till 7 imorse. Vad är felet? Varför är jag så trött? Järnbrist kanske? Aptiten är helt borta, illamåendet finns här titt som tätt. Huvudvärken väldigt påtaglig..

Sorry, för att jag är så osocial..

fortfarande off..

Jag är fortfarande lite off, vet inte riktigt vad det är med mig egentligen :( Känner mig mest trött hela tiden och idag har jag haft illamående och huvudvärk. Har suttit hela dagen på kurs (lika bra att passa på när man får de gratis) och det har inte direkt gjort mig piggare, tyvärr =/ men intressant har det varit ändå.

Jag vill ha godis, har ett enormt sockersug. Ska nog muta Björne att åka o köpa åt mig ;)

Ta hand om er!

Slö..

Jag är seg och slö, ska till häktet sen och gå på en drogkurs. Sitter och laddar upp bilder på bilddagboken, var ett tag sedan jag gjorde det och vi får så mycket klagomål när vi inte uppdaterar så det är bäst att göra det så alla blir nöjda :P

Jag är lite ur fokus och fantasin är borta så jag slänger in en lista istället så ni kan se vad tråkig jag är ;)

jag är: Slö
jag ger intryck av att vara: Sugen på att arbeta
jag kan:   Mycket
jag blir glad av: Alicia
jag har: En kulmage som aldrig försvinner =/ 
jag vill ha: Jobb på häktet, hus och en V70
jag skulle vilja: Gå och lägga mig bredvid Björn o sova
jag tycker om att: Prata
jag trivs med: Pass
jag vantrivs med: Min kula..
jag planerar att: Köpa en V70 :-)
jag skulle vilja bo: Hus
jag klär mig gärna i: Döljande
jag äter gärna: Mat
jag dricker gärna:  Vatten
jag tränar: Alldeles för lite.
jag tittar ofta på: Tv
jag lyssnar ofta på:  Radion
jag läser: Böcker baserade på sanna historier.

...

Jag är mållös, det är så hemskt.
Imorgon tillbaka - tung, allvarlig stämning.

A, tänker på dig gumman.

Är de inte typiskt?

Vi sa upp vårt bredband hos vår tidigare leverantör och det skulle vara uppsagt den 18:e April, skaffade en ny leverantör och de lovade att vi skulle ha det så vi kunde koppla in det den 18:e April. Vad händer den 18:e? Jo vi står där utan bredband och får så snällt vänta ända tills igår den 7:e Maj innan vi får vårt lovade bredband. Det är så himla typiskt, de ska alltid vara så hjälpsamma när man vi teckna ett nytt abonnemang men de kan fan inte hålla vad de lovar. I alla fall så har vi äntligen fått bredband och det är rätt skönt. Nu har jag hur mycket bloggar som helst som jag måste läsa ikapp =)

Näst sista veckan på praktiken nu och det bästa av allt är att jag kommer få jobba där i sommar och förhoppningsvis få fortsätta till hösten =) Vore helt lovely! Idag ska jag till frivården och börjar inte förrän 10, det är skönt att få ta det lite lungt på morgonen!

Hoppas att allt är bra med er, jag ska ta o läsa bloggar nu. Så mycket som jag hinner i alla fall.
RSS 2.0