Ändrade planer

A har sovit fruktansvärt dåligt inatt och vaknat var och varannan timme. Tog tempen och det visade sig att hon hade feber :( Så jag måste vabba..

Så idag har det inte hänt mycket alls, jag och A har legat mestadels av dagen i soffan och försökt att ta igen lite sömn!

Imorgon stannar dock Björn hemma, så får jag stanna hemma på torsdag igen. Varannan dag helt enkelt

Denna vecka..

.. kommer det inte bli så mycket uppdateringar i bloggen. Jag jobbar varje dag ända fram till helgen, så jag kommer förmodligen att vara ganska slut på "min egna tid". 

När vi gjorde om badrummet nere blev det kvar ganska mycket limrester på våtrumstapeten, hur f*n ska man få bort dom? Vi tar testat med Aceton men det var tydligen inte starkt nog, sen måste man tänka på att det inte är för starkt så limmet under tapeten släpper.. Nu är det gult i nästan alla hörn och det är INTE snyggt. Någon som har tips?  

Nu ska jag sluta snacka och hoppa i säng!

...

Blääääää

YES

SM-Guld SM-Guld SM-Guld, Snart i alla fall =)

Som om..

.. vi inte hade nog med utgifter denna månad. Nu har kylskåpet lagt av på riktigt, tror jag!
Måste ringa så de får komma hit imorgon o kika på det.
Hoppas hoppas hoppas att det är nåt lätt åtgärdat

Föresten..

.. jag klippte ju av mig håret igår ;) Försvann ca 1.5dm men jag är supernöjd. Ska se om jag kan få till lite före och efterbilder så småningom.

Har precis varit ute på promenad i solen, skönt! Tänk bara om det kunde vara lite varmare. A har lagt sig för att vila en stund och jag ska ta o plocka undan lite i köket innan jag påbörjar våffellunchen =) Inte varje dag man äter våfflor till lunch, men är det våffeldagen så är det! Måste ladda med lite gott innan jobbet ikväll.

Bjuder på en fin vårbild av lillskruttan ;) haha!

Jag är..

.. inte på topp just nu! Har massor att göra, jobbar förfullt och inget tid över alls.
Jag återkommer. Nu måste kroppen få sova. A har fått för sig att det är dags att kliva upp innan klockan slagit o6 på morgonen :(


Lördag

Sitter och planerar sommarsemestern lite smått. Blir en tidigare semester i år då vi tänkt att hinna med det innan bebisen föds. Så det blir nog redan i början av Juni. Fick ett samtal från Försäkringskassan häromdagen där de godkände min havandeskapsanmälan också, så den 1 Maj gör jag min sista dag på jobbet innan mammaledigheten. Herregud, det är snart ju..




Shopping :)

Det blev lite trevlig shopping idag trots allt.
A fick ett par sneakers samt gummistövlar och även jag fick mig ett par nya gympadojjor, det var verkligen på tiden.
Handlade även underkläder samt lite nytt åt bebisen. Kan ju vara roligt att få lite nytt och inte ärva allt av storasyster ;)

Nu ska jag krypa ner i sängen o läsa lite innan jag somnar. Klockan ställs på o5.3o. Jag kommer att vara död!

Dagens rätt

Dagens humör: Glad, solen skiner :)
Dagens Klädsel: Än så länge, morgonrock ;)
Dagens Smink: Jag använder sällan smink
Dagens måste: Städa köket inkl fixa diskmaskinen
Dagens planer: Städa köket, gå ut i det fina vädret, shoppa lite
Dagens vill ha: Lön
Dagens beroende: ?
Dagens roligaste: Shoppa (om det blir något)
Dagens tråkigaste: Att jag måste lägga mig tidigt ikväll då jag börjar o7.oo
Dagens kärlek: Alltid A
Dagens Längtan: Värme
Dagens låt: A´s egen repetoar
Dagens Dryck: Vatten
Dagens Insikt: ?
Dagens TV: Bolibompa
Dagens köp: Förhoppningsvis en hel del

Trött

Jag förstår inte varför A måste vakna så himla tidigt när vi är ledig, varje dag nu har hon vaknat runt 6 - 6.30 och jag är inte människa då :( Känner mig ärligt som ett vrak. Men vad gör man? Jo, vi går upp, sätter på tvn och bolibompa, lägger oss i soffan och halvsover (i alla fall jag) tills vi blir hungriga och måste äta frukost.



Tittade på Annorlunda familjen igår, tycker det är facinerande att se hur de klarar av vardagen med så många barn. I alla fall så fick man sig en tankeställare när pappan i 10-barnsfamiljen säger något i stil med att han inte förstör varför föräldrar som har två eller tre barn klagar. Han frågade sig om de låg och kliade sig på pungen framför tvn på kvällen bara för att de inte orkade göra något annat. Han menade på att han var tvungen att hämta barnen vilket han ville eller inte.. Jag förstår lite hans tankesätt men samtidigt så kan man vara trött om man bara har ett, två eller tre barn också. Sedan kanske man har lite fler valmöjligheter när man har få barn och allt man gör tar inte så fruktansvärt lång tid men man kan inte alltid vara på topp, eller? Ibland måste man få lägga sig på soffan och klia sig på pungen för att man inte orkar annat.. (Om jag nu hade haft någon pung)

Coolt :)

Jag har haft en besökare från San Francisco, California :) Undra om dom hittade nåt roligt på min blogg!

Bloglovin´

Har nu lagt in länkar på bloglovin´, tror att detta kommer bli bra :) Följ mig genom att trycka på länken här nedan. Puss

Träningsvärk

Usch jag har sådan träningsvärk i magen och ryggen :( Sitter inte bra i bilen längre utan spänner mig och det resulterar i något som liknar träningsvärk!

Jag längtar efter värmen, när man kan börja klä av sig lite grann och slippa alla overaller, vantar, mössor osv som ska på. Visserligen ska jag väl vara glad då jag bara har en person att hjälpa med ytterkläderna. Nästa vinter kommer vi ha två, men då är A visserligen så stor.

Helgen har varit trevlig, dock har jag varit så trött. Måste snart kolla mitt järnvärde, behöver förmodligen snart ta extra järntabletter.

En sak till, ni som skriver kommentarer, skriv gärna vad ni heter för det är inte lätt att veta vart jag ska svara annars och dessutom är det några stycken som skriver anonymt nu och det kan vara svårt att urskilja er. Tack :)

Nu väntar jag på att Ballar av Stål ska börja på kanal 5, det kan bli skoj.

Grattis till mig!

När jag fyllde 25 så kändes det jättekonstigt, jag kände mig superdupergammal och nuu herregud säger jag bara. Önskar att man kunde skippa att fylla år ;)

Hur som helst så har A åkt med mamma hem och ska sova där under natten så jag och Björn ska få lite egentid, underbart =D Vi ska gå ut och äta middag ikväll, det ska bli mysigt.

Nu ska jag göra mig iordning inför kvällen. Ses!

Solen skiner

Jag och A har varit ute en stund, det gav en rejäl energikick =) Behövs inför jobbet sen.













Min älskade prinsessa :)

Namn på 2:an

Kikade in på svenskanamn.se och hittade en namngenerator. Det går till så att man matar in mammas namn och pappas namn så föreslår den namn utifrån vad föräldrarna heter.

Mamma Malin + Pappa Björn = Zübeyde och Åke

Haha! Kan säga så mycket som att det hjälpte inte oss speciellt mycket i valet av namn till 2:an ;)

Kika du också vetja.. http://www.svenskanamn.se/namn/namngenerator

Tidsfördriv

Kopiera texten och gör en anteckning! Byt ut svaren till dina egna!
1. Ta fram din mobil.
2. Gå till inkorgen!
3. Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en
4. Fråga 1 - första meningen i första sms:et
5. Fråga 2 - första meningen i andra sms:et, o.s.v
6. Tagga 9 personer

1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen? - Ja
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis? - Kan jag ringa upp?
3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss? - Vaken?
4 Vad är det fulaste du skulle kunna säga åt din fiende? - Tommy
5 Vad säger din mamma innan du går och lägger dig? - Dinah ska med
6 Vad skulle du skrika om du vann en miljon? - 10 min till
7 Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom? - Typ 30-40
8 Vad vill du höra mest av allt? - Det blir nog en del
9 Vad kommer bli dina sista ord vid liv? - Haha det ska bli spännande

Ja, detta var ju inte så kul.. Förutom 9:an då som blev lite skojfrisk!

Nä nu ska jag nog uppsöka närmsta binge.

Bebisen

Snart har du varit 25 veckor inuti mig, jag tycker inte att det var längesedan du bara var ett litet plus på en sticka men du var efterlängtad. Jag längtade så till att magen skulle växa och det gjorde den snabbt eftersom din storasyster legat därinne 2 år tidigare. Jag ville så gärna berätta för alla men jag höll på hemligheten tills det inte gick att dölja längre. Nu vill jag att alla ska se att du finns, att ett nytt liv är på väg.
Jag längtar tills dagen då vi blir fyra, jag försöker att föreställa mig om vem du är, hur det kommer bli men det går inte. 15 veckor kvar tills vi får mötas.
Jag längtar! Låt det gå fort!


Sjukskriven

Jag har inte hunnit blogga i helgen då jag egentligen ska jobbat. I Fredags fick jag sjukskriva mig då jag har fått så himla ont i ryggen. Det började redan i torsdagskväll då det knakade till i ryggen och jag höll på att ramla ihop =/ Igår försökte jag dock arbeta men fick åka hem, så idag är jag sjukskriven igen.. Nu är jag ledig fram till onsdagkväll så nu ska jag ta igen mig.

Annars har det inte hänt så mycket under helgen. Let´s dance i fredags, skandal att Elisabeth inte åkte ut (tycker jag). Melodifestivalen igår, jag gillar Sarah Down Finer.

Idag blir det städ, tvätt och allt sånt praktiskt som är skönt att ha gjort när en ny vecka börjar imorgon :)

Grattis Lella

Grattis på födelsedagen Lella :)












Hoppas att du får en fin dag!

Kvällen

Jag är så himla trött, orkar egentligen inte skriva någonting men nåt ska jag väl kunna klämma ur mig..

Jag och A har bakat idag, det var mysigt. Imorgon ska jag jobba så A ska till dagmamma.

Nä, får skriva mer imorgon, ögonen vill inte mer.

Snabbis

Snart börjar Andra Avenyn så jag uppdaterar bara lite fort idag.

Björne väckte mig vid o6 imorse och faktiskt gick jag upp strax där efter och vad skönt det var. A sov fortfarande så jag kunde sitta vid köksbordet och bara njuta, underbart att slippa stressa.
Efter jobbet åkte jag till biltema och köpte en snöskyffel, haha Björn skulle skotta och han kom halvvägs sen gick skaften av. Väldigt bra kvalité må jag säga ;)

Kristin: Trevligt att du tittade in :) Det är äppelträd på baksidan, vi har även björnbär och hallonbuskar, mums!

Föresten innan jag avslutar för idag, vi har tänkt att åka på en liten minisemster när jag blir ledig i Maj/Juni någongång eftersom det inte blir något i sommar men vi har idétorka vart vi kan åka. Någon som har något bra förslag? Det behöver inte vara i Sverige, men inte längre bort än Skandinavien.

Börja om från början!

Har bestämt mig för att börja blogga igen, var ju drygt ett halvår sedan jag var inne här men nu har jag fräschat upp bloggen lite och nu ska jag som sagt göra ett försök och hoppas att detta inte faller i mängden med de andra misslyckade.

Juli månad sist jag bloggade, vad har hänt sen sist? Massor!

Vi har äntligen lämnat ghettot och flyttat till landet :) Köpt hus (eller ja, radhus men det låter bättre med hus..). Vi har i princip renoverat hela huset, fortfarande är det en toalett som är totalt utriven (vi har två), men den ska väl göras iordning så småningom. Och på onsdag får vi äntligen får nya soffa, som vi längtat.
Jag har fått ett mammavik på mitt gamla jobb som PA, trivs bra där även fast det egentligen inte är där jag vill jobba.. men jag kan inte tacka nej till en fast inkomst varje månad.
Sen det viktigaste av allt så ska A bli storasyster i sommar. 2 Juli är det beräknat att bebisen ska komma ut. Björn är säker på att det är en kille och visst vore det roligt med en av varje, men jag tror ändå att det är en liten flicka till där inne. Jag kommer att gå på havandeskap 2 Maj förmodligen, skönt att ha lite ensamtid med A innan bebis kommer. Tänk, första sommaren jag är ledig sen.. hm.. ja, sen högstadiet. 

Ska gå och sussa nu (är extremt kvällstrött och 22.20 är egentligen sent för mig) men skriver mer imorgon. 
Lägger in ett par bilder på huset. Bild 1, framsidan. Bild 2, baksidan
 
  

RSS 2.0