Blixtvisit..

Är aptrött, började ju jobba (hade terminsavslutning hos dagmamman så jag var inte på jobbet förrän 16) 14.45 igår och slutade 8.00 imorse. Alicia har varit ledig idag då vi firat mamma som fyller år. Så det har varit full rulle hela dagen. Så nu är jag så där dödstrött så jag ska alldeles snart uppsöka sängen. Börjar 11.30 imorgon o slutar 21.00. Sen jobbar jag natt fredag, lördag och söndag. Så det är verkligen fullt upp.

Jag har en arbetskollega som är väldigt speciell av sig. Hon är utbildad samtalsterapeut och arbetar mycket med zon-terapi och energier hos människor. I alla fall igår när hon kom till jobbet så satt jag och Malin där och tittade på tv och bland de första hon frågade mig var:
- Är du gravid igen?
WHAAT? Tänkte jag, nog för att jag vill gå ner i vikt men inte trodde jag att det såg ut som jag var gravid!! Tog det som en ren förolämpning men hon menade inget som hade med min vikt att göra utan det var bara en känsla hon fick när hon klev in i rummet sa hon. Sen var hon ju tvungen att utöva zon-terpi på mig för att verkligen se om hennes känsla stämde. Och enligt henne efter att hon utövat zon-terpin på mina fötter så är jag gravid eller så är det pågång. Hon kände nämligen på min livmoder genom foten, det ni ;) haha! Ja, tiden får väl utvisa om hon har rätt eller inte ;)

Nu sängen! Natti

Tisdag..

Har precis pratat gamla minnen med min eviga vapendragare Madde på msn, fick mig många goda skratt. Varför är det alltid stökigt i här hemma? Tycker inte att jag gör annat än o städar och likså idag. Måste fixa det nu, ska träffa Monkan på stan sen o ta en kopp. Ska bli mysigt! Sen är det terminsavslutning hos dagmamman, får skynda mig dit för efter det ska jag jobba. Slutar 08,15 imorgon bitti.

Imorgon fyller mamsen år, har köpt den mest perfekta presenten. Tyvärr kan jag inte avslöja vad det är eftersom jag vet att hon tjuvkikar i bloggen ;) Hej Mamma!

Nä nu är det bäst att jag sätter fart.

Puss!

Grattis Lina..

Grattis på 25års dagen!
Här kommer lite bilder som kanske får dig att minnas gamla tider?














It started with..

Jag tittade på filmen som gick på femman nyss; "Why I Wore Lipstick to My Mastectomy". Mot min stora förvåning så var den faktiskt väldigt bra OCH den fick mig att gråta. Och när jag gråter så börjar jag tänka..
Känner mig lite nedstämd nu, orkar inte skriva mer eller svara på kommenterer jag fått. Svarar imorgon, känner mig nog piggare då..

Grattis Monkan..

Bilder..







Kärlek..

Onsdag..

  • Tvätta
  • Dammsuga
  • Skura
  • Plocka i och ur diskmaskinen
  • Handla jeans åt Alicia
  • Bränna pengar på IKEA ;)

Imorgon ska jag jobba på häktet, ser fram emot det :)

Äntligen..

.. har jag nog fått ihop det till nåt bra på bloggen :)
Känner mig relativt nöjd och nu har jag lärt mig hur man gör roliga headers o sånt, så nu blir det nog att byta oftare.

Hur tycker ni att bloggen ser ut nu? Tar gärna emot kritik, allt för att göra den snyggare!

Nu mat, hungrig :)

Ajajajaj..

Igår var jag så himla trött, somnade halv 8 framför tvn och sov fram till 00.10, får då vaknade Alicia. Somnade sedan om i vår säng :) Ändå så vaknade jag inte i tid idag. Jag undrar jag hur det ska gå när jag ska börja jobba på riktigt när jag inte kan vakna! Hur många gånger kommer jag att försova mig tro? Jag har dock aldrig (typ) försovit mig så jag inte hunnit i tid, däremot har jag sovit så jag har fått stressa och inte hunnit göra det jag ska göra på morgonen.

Jag ska ta o fortsätta att fixa lite med sidan nu, ska ändra lite teckensnitt o så.

fuck..

Har suttit i flera timmar med bloggen men blir inte nöjd. Får inte till det med headern =( Jag är så dålig på PS så jag kan inte göra någon bra.. Så är det någon som vill göra en åt mig så är jag tacksam ;-)
Får fixa mer ikväll när jag har lugn och ro.

Före:




Nu:

Jag tänkte..

.. att jag skulle designa bloggen lite. Göra om den, byta färger o sånt. Jag får se vad mycket jag orkar idag.

Skriver mer sen. Adios!

Söndag..

Började jobba 8.oo imorse och var så himla seg, ville verkligen inte kliva upp. Undra varför jag har blivit så morgontrött? Kan det kanske bero på min allergihosta som alltid slår till när jag ska sova?

Slutade 14.oo, vilket var skönt att bara göra en kortisdag :) När jag kommit hem tog jag med mig Alicia till Maxi och handlade lite, köpte även hem lite jordgubbar. Mums.

I fredags åkte jag och Alicia till Säffle då David tog studenten, grabbarna blir så stora och ännu äldre blir jag :-O Jag minns fortfarande när jag fick hålla David för första gången, då var han inte gammal. Mamma har kort på det hemma tror jag. Jag minns att jag satt väldigt försiktigt i en fotölj och höll honom, då måste jag ha varit sex år och nu tog han studenten. Shit jag börjar bli gammal ;-) Apropå student så tänker jag alltid tillbaka på min egen student i dessa tider. Det var en av mina bästa dagar i mitt liv, jag hade så roligt hela den helgen och jag ville aldrig att dagen skulle sluta. Nu är det sex år sen. Tiden går fort och jag börjar bli gammal ;-)

Sen åkte vi hem med mamma till Åmål och sov över där, vi grillade på kvällen och såg på Beck. Björn tror att jag gillar Beck filmerna enbart för att Persbrant är med i dom! Haha! Men jag kan ju inte hjälpa att han är den sexigaste svenska skådespelaren som finns ;-) Det är inte han som gör att Beck filmerna är så bra men det är ju helt klart ett plus att han är med.

Igår var vi hos Madde och Dinah och hälsade på. Det var mucho trevligt :) Och när ungarna sov kändes det nästan som förr, vi pratade gamla minnen om allt roligt som har hänt. Jag hoppas att vi snart gör om det, jag skulle kunna sitta en hel kväll och bara prata, prata och prata. Det finns så mycket :)

"Ät nu era jävlar.."

Vet ni..

..vad vi kommit på alldeles igår? Att Alicias kompis Melwin hos dagmamman är Stefan Holms son ;-)
Igår var Björn lite försenad och fick springa ner till dagmamman för att hämta Alicia och utanför dagmamman står Holm och håller på att sätta Melwin i cykelstolen. Och nästa vecka ska vi ha avslutning hos dagmamman och då kommer alla föräldrar att vara där, även han.. Kanske ska fråga efter autograf ;) Coolt va? haha!

Torsdag..

Försov mig naturligtvis imorse och vaknade 06,36 (och skulle börja jobba 07,00), det innebar att jag fick panikväcka Björn som fick fixa iordning Alicia medans jag fixade iordning mig själv. Packade ner det jag skulle ha med mig i väskan och sen åkte iväg till dagmamman och självklart hade jag ingen snus så jag var tvungen att svänga förbi statiol för att köpa en dosa på vägen också.. Men jag hann, 06,59 var jag på jobbet. Det ni! Var ganska så stolt över mig själv då ;-)

Var på Bergvik på polarn och pyret rean och vips en halvtimme senare var jag 1900kr fattigare =/ Men jag mådde bra när jag handlade och det är det viktigaste. Vad skulle jag ta mig till utan shopping ;-)  

Imorgon åker jag hem till mamma i Åmål, ska gratulera David som tar studenten, har som plan att jag och Alicia ska sova över hos mamma för sen på lördag ska vi åka och hälsa på Madde och söta Dinah som blir två år idag :-) Pratade med Madde i telefon igår och det var riktigt skönt, roligt och alldeles underbart! Det händer alldeles för sällan nu för tiden. Min eviga vapendragare (",)

Nu ska jag se klart på filmen, sen tömma diskmaskinen, sen plocka in ren tvätt, sen förhoppningsvis sova.

Imorgon..

..börjar jag jobba klockan o7.oo, så jag borde hoppa i säng snart men konstigt nog så är jag inte så trött =/
Var eviga kväll när jag inte jobbat dagen efter så har jag varit väldigt trött men som sagt inte idag, är det inte konstigt?

Ska försöka hinna med en sväng till Polarn och Pyret också och se om jag finner något roligt på rean. Dock är det säkert väldigt utplockat i storlekar när jag kommer dit eftersom jag inte slutar förrän 16.oo.

Ska tvinga mig till sängen nu! Ses

Alicia - känd från VF..

Har ju totalt glömt bort att berätta att Alicia och hennes kompisar hos dagmamman Leia och Harriet var med i VF för någon vecka sedan och det var en stor bild må jag säga :) Kul!


Gårdagen i bilder..


Charmör full hela ansiktet med smörgåsrån
Klicka för större bild


Pappa och Alicia i Mariebergsskogen
Klicka för större bild


Alicia spanar på en kanin
Klicka för större bild


Ge mig.. nu!
Klicka för större bild


Tack :)
Klicka för större bild

Jag inser..

.. att jag just nu är världens sämsta bloggare :( Jag har inte tiden att varken skriva eller läsa bloggar för tillfället ej heller sitta vid datorn överhuvudtaget..
Har varit fullt upp med jobb och examen och fest och sommar.. Denna helg har jag inte jobbat vilket är ganska skönt, då jag har jobbat de senaste helgerna på häktet. Hela veckan som varit har det vart fullt upp och vi har haft barnvakt nästan varje kväll för att Björn jobbat och jag har varit ute på galej med mina nu fd klasskompisar. I torsdags var den STORA dagen och jag tog examen. Det var helt underbart men väldigt varmt. Apropå värmen vill jag inte klaga men när ska det komma lite regn? Man kan ju knappt andas här.. Då framförallt på natten.

Ska försöka sätta mig ikväll och läsa ikapp lite bloggar. Nu ska vi snart åka till mariebergsskogen på Barnens dag, men först lite mat i magen.

See you!
RSS 2.0